Jueves, 02 February 2023
Facebook

AGENDA XATEBA: Fes-nos lloc a la teva agenda.

Et convidem a què ens acompanyes a dos actes que hem preparat per a les pròximes setmanes. Comptem amb la vostra presència que és la que dóna sentit a la nostra feina i que mai falla perquè és fruit del compromís feminista i la lluita col·lectiva i personal de totes nosaltres.
Us esperem

 

🔴 El So de Les Dones 🔴

✅ Una vetllada violeta realitzada per un quartet de corda 🎻🎻 per visibilitzar la importància de les dones en la composició de la música 🎼🎵🎶 interpretada per 5 grans dones artistes de Xàtiva.

📍Acte promogut per XATEBA dintre del projecte llegat Xàtiva Violeta 2021.

🗓 Dissabte 23 d'octubre ⏰ 19.30 (obertura de portes a les 19h).

🌍 Al Saló Noble de la Casa de la Cultura de Xàtiva.

🎟 Entrada lliure i gratuïta fins a completar aforament

#xativa #feminista #igualtat #violeta #niunamenys #polítiquesinclusives
https://www.instagram.com/p/CVJEdiNMJiO/?utm_medium=share_sheet

 

 

🟣 Us volem presentar el llibre que hem editat des XATEBA i que hem anomenat "XATEBA. Dones i vida". 🟣

✅ Són les biografies de les 15 dones que han estat reconegudes amb el Premi XATEBA -per la Igualtat- narrades amb una interessant descripció de l'any  que van ser premiades. Una obra acurada, feta amb estima i rigor. Elles són les protagonistes tot i que en realitat, totes ho som. Per això, esperem que ens acompanyeu.

🗓 Divendres. 29 d'octubre. ⏰ 19h

🌍 Al Saló Noble de la Casa de la Cultura de Xàtiva

🎟 Entrada lliure i gratuïta fins a completar aforament


#xativa #feminista #igualtat #violeta #niunamenys #polítiquesinclusives
https://www.instagram.com/p/CVJDkwxM48a/?utm_medium=share_sheet

COEDUCA. I JORNADES A CONTRACORRENT: NOUS ESCENARIS EN LA IGUALTAT

📢🟣 DES DE XATEBA SEGUIM LLUITANT CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Sabem que la xacra de feminicidis que continuem patint s’ha de combatre amb formació i coeducació en Igualtat i que el CEFIRE (Centre de Formació, Innovació i Recursos per al Professorat) està treballant per implicar tots els centres educatius en aquesta formació:

COEDUCA. I JORNADES A CONTRACORRENT: NOUS ESCENARIS EN LA IGUALTAT.

També sabem com és d’important col·laborar i recolzar els centres en aquesta tasca per a aconseguir amb més rapidesa i eficàcia el canvi cap a una societat més justa i igualitària si, a més d’incidir en criatures i persones joves som capaces d’informar –nos i informar, de reflexionar, de debatre i de marcar objectius concrets que ens porten al canvi desitjat.

Gràcies a l’empenta económica que ha suposat la concessió de part del llegat fet per una dona compromesa, Xateba ha col·laborat activament en l’organització d’unes jornades formatives amb el Cefire de Xàtiva. 

📌📧 Podrà participar el professorat prèvia inscripció en la web del CEFIRE (amb el conseqüent reconeixement oficial de crèdits formatius) i totes les persones interessades en assistir prèvia inscripció omplint formulari que trobareu a l’enllaç següent:
https://forms.gle/9XhPgwLcrmVjpZWw9

🗓 Les jornades formatives serán:

⏰ divendres, 17 de setembre, de 17h. a 19:30h
⏰ dissabte, 18 de setembre, de 9:30h a 14h

 

Les ponències són a càrrec de:
👩🏽‍🎓 LARA AVARGUES MARTÍNEZ, Psicòloga especialitzada en Sexualitat i Teràpia de parella. Presentadora i conductora del programa “69 raons” de Á Punt .Una sèrie de programes sobre l’educació afectiva i sexual adreçada a joves i pares i que denuncia situacions de vulneració dels drets sexuals i reproductius. Amb Lara, el divendres 17, podrem prendre consciència sobre els avenços, la permanència o la regressió en els estereotips que dominen les relacions afectivo-sexuals de la gent jove…i també plantejar-les en les persones adultes. 

👩🏽‍⚖️ SUSANA GISBERT GRIFO, Fiscal especialitzada en Violència de Genere i Portantveu de la Fiscalia Provincial de València. L’any passat es va editar el seu llibre “No més Violència de Gènere” una novel·la realista i descarnada per a entendre aquesta xacra que afecta a amigues, mares, germanes, filles,…. Susana està molt legitimada per a parlar-nos sobre maltractadors, supervivents, protocol d’actuació,… Amb ella será més fácil establir el full de ruta d’aquesta lluita i empoderar-nos per a concretar-la al nostre entorn. Podeu llegir els seus articles per als diaris i les seues reflexions personals –no exemptes d’humor- en el seu blog “Conmitogaymistacones”

👩🏽‍🏫 MERCEDES SANCHEZ VICO, ex-Directora del Instituto Andaluz de la Mujer (IAM), Professora de Llengua i Literatura, experta en Coeducació i Formadora en Igualtat a través de la imatge…i ja sabem com són de valuoses les imatges... sempre que siguem capaces d'analitzar-les amb sentit crític i combatre així la lamentable educació sexual de tantes i tants joves a través de la pornografia!. La seua web “Coeducando en red” mostra els projectes innovadors que s’estan treballant ,dins del currículum, en alguns centres d’Andalusia. Amb Mercedes es veuen llums que il·luminen el camí a seguir.

🖋📋Animeu-vos a participar, només cal entrar a l’enllaç, omplir el formulari i enviar-ho abans de 15 de setembre.

 
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Cookies

Registro de visitas

Hoy 11

Ayer 17

Esta semana 57

Este mes 28

Todas 35144

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Unete a nosotras

Buscar

Colabora